Oval Headhunting plant voor elke geplaatste kandidaat een aantal bomen!

Oval Headhunting waarborgt de continuïteit van bedrijven. Wij beseffen dat wij voornamelijk werkzaam zijn in branches die het nodige eisen van Moeder Aarde. En daar willen we iets tegenover zetten. Want duurzaamheid van een relatie gaat hand in hand met de duurzaamheid van onze planeet. Daarom hebben wij ons aangesloten bij de Stichting Trees for All.

De stichting Trees for All draagt bij aan een duurzame wereld door bomen te planten en daardoor CO2-uitstoot te compenseren. Daarmee investeren we samen in de toekomst. Want Oval Headhunting zal voor iedere kandidaat die wij plaatsen ook een aantal bomen planten. Daarmee is Oval Headhunting het eerste recruitmentbureau dat als het ware ‘CO2-neutraal’ opereert!

Voor meer informatie over Trees for All: www.treesforall.nl