NLR kiest Oval Headhunting als preferred supplier voor haar recruitment

Het NLR, het Nederlands Lucht- en Ruimtevaart Centrum, heeft Oval Headhunting geselecteerd als preferred supplier. Deze keuze is gemaakt, nadat Oval Headhunting een aantal lastige vacatures goed heeft weten in te vullen.

Carla Hart, HR verantwoordelijke bij het NLR, zegt hierover:

Oval Headhunting heeft met de succesvol ingevulde vacatures aangetoond over een netwerk te bezitten dat goed bij ons past. Ook de manier waarop de invulling tot stand is gekomen, is wat ons betreft positief verlopen. We hebben het idee dat we als gelijkwaardige partners samen werken om de voor het NLR juiste kandidaten te zoeken en te vinden. Het feit dat Oval Headhunting met een innovatieve aanpak werkt, spreekt ons als NLR uiteraard ook aan, dat moge duidelijk zijn.

Frank Osinga, partner bij Oval Headhunting, is verheugd dat het NLR Oval Headhunting als preferred supplier heeft gekozen:

“Wanneer je het vertrouwen krijgt van een grote, gerenommeerde partij als het NLR, dan is dat de erkenning dat je goed bezig bent. Wij hebben natuurlijk een aanpak die anders is, en daar moest het NLR in het begin aan wennen. Toch hebben ze ons de kans gegeven om onze aanpak ten uitvoer te brengen, en daarom zijn wij erg blij dat onze aanpak haar vruchten heeft afgeworpen, waardoor wij de juiste kandidaten hebben weten te vinden. Want daar heeft iedereen baat bij, zowel voor de korte als de langere termijn.”