Frans de Vries, Matthijs de Haan & John Erwich in OVAL’s Raad van Advies

Frans de Vries, Matthijs de Haan en John Erwich treden toe tot de Raad van Advies van OVAL headhunting. Daarmee is een nieuwe, volgende stap gezet in de groei van OVAL headhunting. 

Frans de Vries was tot 1 januari 2017 de Managing Director en ‘het gezicht’ van Qualitair, een onderdeel van de Randstad Groep. Momenteel is De Vries werkzaam als Operational manager bij AELS en Nayak. De Vries over zijn functie in de Advisory Board van OVAL: “Zelf heb ik natuurlijk jaren gewerkt op het snijvlak van techniek en recruitment, dus ik weet wat er speelt. Toen ik door de heren van OVAL gevraagd werd, hoefde ik niet lang na te denken. Ik ken OVAL en haar integere manier van zakendoen. Dat spreekt me enorm aan.”

Ook Matthijs de Haan is tot de Raad van Advies van OVAL headhunting toegetreden. De Haan heeft senior managementfuncties bekleed binnen de Aerospace branche, en daarnaast ook een tijd als headhunter bij Heidrick & Struggles gewerkt. De Haan: “De huidige markt vraagt om een bredere aanpak van recruitment. De aanpak van OVAL is hierin zijn tijd vooruit. Met een visie die hout snijdt. De ‘persoonlijkheid’ zwaar mee laten wegen in het selectieproces is ‘key’ voor een succesvolle search. En daar hou ik van. Ik kijk dan ook graag over de schouder van OVAL mee.”

John Erwich, het derde lid van de Raad van Advies, heeft zijn sporen verdiend in de internationale financiële sector, met name met Mergers & Acquisitions voor grote investeringsfondsen. John ziet veel mogelijkheden voor OVAL: “De mensen van OVAL hebben een aanpak die veel verder gaat dan het invullen van een vacature. Het menselijke aspect heeft een grote invloed op het succes van een organisatie. Maar dit is vaak onderbelicht, ook bij M&A’s. Ik ervaar dat OVAL een echte groei-onderneming is met een wezenlijk andere aanpak dan de Recruitment Standaard. En daar draag ik graag mijn spreekwoordelijke steentje aan bij.”

Marcel Bekema en Frank Osinga, managing partners van OVAL headhunting, zijn trots op deze bezetting. Bekema: “We zijn verguld met deze drie zwaargewichten die al jaren het klappen van de zweep kennen. In onze eerste gesprekken hebben we de meerwaarde al duidelijk gemerkt. Onze Raad van Advies is een nieuwe, volgende stap naar de groei die we met OVAL headhunting voor ogen hebben.”

 

Raad van Advies OVAL headhunting